top of page

εκλογή ΠΡΟΕΔΡΩΝ   ΤΡΑΠΕΖΩΝ , ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ και ΙΝΤΕΡΝΕΤ του κόμματος μας.

_____________________________________________________ Κατά το πρόσφατο προσυνέδριο του κόμματος ΔΑΝΕΙΛΗΠΤΩΝ –Ταυτότητα Κεντρώων που πραγματοποιήθηκε στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ εκλέχθηκαν οι Πρόεδροι του κόμματος που θα έχουν εντελώς αυτόνομη οργανωτική διαστρωμάτωση από τη υπάρχουσα δομή του και ξέχωρες ευθύνες και καθήκοντα .

Ως Πρόεδρος ΤΡΑΠΕΖΩΝ εκλέχθηκε ο Απόστολος Κολοβός σημερινός υπεύθυνος τύπου του κόμματος με καθήκοντα τις καταγγελίες , τις έρευνες μέσα στις τράπεζες , την υπογραφή επιστολών και ελέγχου των τραπεζικών ιδρυμάτων και δημοσιοποίησης αυτών των ενεργειών προς όφελος των δανειοληπτών.

Ως πρόεδρος ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ εκλέχθηκε η Ιωάννα Κεχαϊδη με καθήκοντα την ψυχολογική ανάλυση και στήριξη των δανειοληπτών σε κάθε πρόβλημα που έχουν με τις τράπεζες και τις εισπρακτικές εταιρίες με στόχο την κοινή πορεία της ψυχικής υγεία τους .

Ως πρόεδρος ΙΝΤΕΡΝΕΤ εκλέχθηκε ο Χρήστος Τίνανας ΕΙΔΙΚΟΣ του διαδικτύου με καθήκοντα την συγκέντρωση όλων των δημοσιεύσεων για τους δανειολήπτες και την αναρτηση τους στην ιστοσελίδα μας και την προβολή του κόμματος στο αχανές ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ.

Με τιμή 19-2-2020

ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ του κόμματος

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΡΤΖΩΚΗΣ

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page