top of page

Η ΡΗΞΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΥ


Η ανακοίνωση του κ. Κυριάκου Βελόπουλου ότι θα είναι υποψήφιος σε τρεις (!) περιφέρειες από τις οποίες η μία είναι η φυσική έδρα του Προέδρου του Κόμματος Δανειοληπτών Γιώργου Μπαρτζώκη, η Λάρισα, απέδειξε την αλαζονεία και το παθολογικό αίσθημα μεγαλείου από το οποίο διακατέχεται ο… ηγέτης της Ελληνικής Λύσης.

Φτάνοντας από το 2,8% στο 4,18% με τη -λανθασμένη ομολογούμε- στήριξη που του παρείχαμε, αντί να αξιοποιήσει αυτή τη δυναμική, το πρώτο πράγμα που έκανε ο κ. Βελόπουλος ήταν να κρύβεται μετά τις εκλογές και να μην αναγνωρίζει απολύτως τίποτα από όσα είχε δεσμευτεί προεκλογικά απέναντί μας.

Ευτυχώς όμως που ήρθαν έτσι τα πράγματα γιατί με σκοπό την υπεράσπιση των συμφερόντων των Ελλήνων Δανειοληπτών, οδηγηθήκαμε σε μια απόφαση καμπής για την πορεία μας που θα έχει όπως έχουμε ανακοινώσει στην ιδρυτική μας διακήρυξη οκταετή διάρκεια:

ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 7ΗΣ ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΥΝΤΑΣΣΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΓΝΗΣΙΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Αγνοώντας παντελώς τη λάσπη του σάπιου και διεφθαρμένου πολιτικού και μιντιακού συστήματος περί ναζιστών και ρατσιστών.

Αγνοώντας εντελώς τις γελοίες και αίολες κατηγορίες εναντίον της Χρυσής Αυγής περί εγκληματικής οργάνωσης, αφού ιδίοις όμμασι τις μόνες εγκληματικές οργανώσεις που αναγνωρίζουμε είναι οι κυβερνήσεις της ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και ΝΕΟ-ΠΑΣΟΚ (ΣΥΡΙΖΑ) και το καρτέλ των τραπεζών που προδίδουν και ξεπουλάνε εδώ και 10 χρόνια την Ελλάδα, έχοντας ταυτόχρονα επωμιστεί και την ηθική αυτουργία 20.000 (τουλάχιστον) αυτοκτονιών.

Από τη 2η Θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας της Χρυσής Αυγής ο Πρόεδρος μας Γιώργος Μπαρτζώκης σας καλεί να ενισχύσετε τους υποψηφίους της Χρυσής Αυγής σε όλη την Ελλάδα, για να είναι ακόμα πιο δυνατή η μοναδική πατριωτική φωνή στη νέα Βουλή που θα προκύψει από τις εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Αθήνα, 21 Ιουνίου 2019

Από το Γραφείο Τύπου.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page