top of page

TO ΚΟΜΜΑ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΙΟΥΛΙΟΥ


Το Κόμμα Δανειοληπτών συμπλήρωσε πρόσφατα 3 χρόνια στο πλευρό των ελληνικών νοικοκυριών και στη μάχη που δίνουν ενάντια στο τραπεζικό καρτέλ που έχει βάλει στόχο τα σπίτια και τις περιουσίες μας. Ως κόμμα, ακόμα και εκτός Βουλής, δικαιούμαστε να είμαστε περήφανοι στα 3 χρόνια λειτουργίας μας, ως οι μόνοι που προσφέραμε ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ και ΠΡΑΚΤΙΚΟ έργο στην κοινωνία: χάρη στις συνεχείς προσπάθειες του Προέδρου μας, δικηγόρου Γιώργου Μπαρτζώκη και του επιτελείου μας, διαγράψαμε περίπου 100.000.000€ οφειλών στις Τράπεζες, που αντιστοιχούν σε πάνω από 2.000 νοικοκυριά.

Η συνεργασία μας με τη Χρυσή Αυγή έρχεται σε μία εποχή όπου το πολιτικό σκηνικό έχει χωριστεί ουσιαστικά σε δύο κομμάτια:

-στη μια πλευρά τα λεγόμενα κόμματα εξουσίας (ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ) με τους δορυφόρους ή τροφοδότες τους (ΚΙΝΑΛ, ΠΟΤΑΜΙ, ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ), των οποίων προσανατολισμός είναι να παίζουν το ρόλο των κλητήρων των τραπεζών, γεγονός το οποίο απέδειξαν έμπρακτα με την υπογραφή που έβαλαν στις ανακεφαλαιοποιήσειςτους. Υποθηκεύοντας δηλαδή με το ζόρι το μέλλον των παιδιών μας για να σώσουν με κρατικό χρήμα ιδιωτικές κερδοσκοπικές επιχειρήσεις που έχουν επάγγελμα την τοκογλυφία, με την ανοχή του ίδιου του κράτους και μερίδας της δικαιοσύνης.

-στην άλλη πλευράτα «μικρά» κόμματα,που παρότι εμφανίζονται ως υπέρμαχοι του πατριωτισμού, διακατέχονταιαπό νοοτροπία ατομισμού και αλαζονείας, αρνούμενα να εργαστούν με ομαδικό πνεύμα και κοινή ομπρέλα καθόδου στις εκλογές, για να σώσουν την πατρίδα μας. Γεγονός το οποίο φάνηκε πεντακάθαρα στις Ευρωεκλογές όπου ενώ όλα μαζί τα εξωκοινοβουλευτικά κόμματα συγκέντρωσαν πάνω από 17%, κανένα δεν εκπροσωπείται και εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες μένουν χωρίς φωνή στο πολιτικό γίγνεσθαι.

Η συνεργασία του Κόμματος Δανειοληπτών με τη Χρυσή Αυγήεπισφραγίζεται με τη 2η θέση που δόθηκε στον Πρόεδρο του Κόμματος Δανειοληπτών Δικηγόρο Γιώργο Μπαρτζώκη στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του Λαϊκού Συνδέσμου.

Μία συνεργασία που γίνεται στο πλαίσιο της απόλυτης ταύτισης θέσεων σε ό,τι αφορά στους Έλληνες Δανειολήπτες αλλά και στην Περιουσία και στον Φυσικό Ενεργειακό Πλούτο της Πατρίδας μας.

Θα αγωνιστούμε μαζί, αφήνοντας στην άκρη μικροπολιτικές διαφορές:

-για την αποπληρωμή των δανείων στο σημερινό κόστος των αγαθών και όχι στη μετα-χρηματιστηριακή, μετα-ολυμπιακή υπερτιμημένη φούσκα. -για την αποπληρωμή των χρεών με λογικά επιτόκια που θα συμφωνούν με τα επιτόκια δανεισμού της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και τα Εξωτραπεζικά της Τράπεζας της Ελλάδος. -για τη διαγραφή των χρεών όλων όσοι αποδεδειγμένα αδυνατούν να πληρώσουν και όλων όσοι εντάχθηκαν στο Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης μέσα στα προηγούμενα 3 χρόνια. -για τη δίωξη των εισπρακτικών εταιρειών για τις παράνομες ενοχλήσεις προς τους δανειολήπτες -για την κατάργηση των ειδικών εξόδων και προμηθειών συναλλαγών που επιβάλλουν οι τράπεζες.

Καλούμε όλους τους Έλληνες Δανειολήπτες στις Εθνικές Εκλογές της 7ης Ιουλίου να συσπειρωθούν και να ψηφίσουν Χρυσή Αυγή:

-αδιαφορώντας πλήρως για το φασιστικό παραλήρημα των δήθεν δημοκρατικών κομμάτων και των ΜΜΕ που τα στηρίζουν, γιατί οι τελευταίοι που δικαιούνται να ομιλούν είναι οι προδότες που αφενός έκαναν φραγκοδίφραγκα την ιστορία της Ελλάδας και το αίμα των ηρώων της και αφετέρου επί μία δεκαετία υιοθέτησαν το δόγμα του φόβου, της διασποράς ψευδών ειδήσεων και της φίμωσης της αλήθειας.

-αδιαφορώντας πλήρως για τις γελοίες κατηγορίες και δίκες που έχουν τεχνηέντωςσκηνοθετήσει εναντίον της Χρυσής Αυγής οι εφευρέτες της ρεμούλας και της αρπαχτής.

Αθήνα, 21 Ιουνίου 2019

Από το Γραφείο Τύπου.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page