top of page

ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΤΗΚΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ κόμματος «ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ-Ταυτότητα Κεντρώων» ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕ


ΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ.

___________________________________________________________

Ένα σημαντικό πρόβλημα που απασχολούσε τόσο τον Πρόεδρο του Κόμματος μας όσο και τα πρώτης γραμμής στελέχη του, ήταν η οικονομική δυνατότητα της συμμετοχής μας στις Ευρωεκλογές του 2019.

Γιατί είναι γνωστό πως μια τέτοια συμμετοχή απαιτεί μια καθόλου ευκαταφρόνητη δαπάνη, η οποία θα ήταν αδύνατο να καλυφθεί από τους υποψηφίους, δεδομένου ότι όλοι αποτελούν τα κατ’ εξοχήν θύματα της οικονομικής κρίσης την οποία προκάλεσαν τα «συνεταιράκια» του καρτέλ Τραπεζίτες-Κυβερνήσεις, από τη μεταπολίτευση και εντεύθεν.

Μέσω του Ελληνοαμερικανικού Συνδέσμου, στον οποίο είναι επίσης Πρόεδρος ο Γιώργος Μπαρτζώκης, και με την ευαισθησία που επέδειξαν οι Έλληνες της Αμερικής για τον δίκαιο αγώνα του Κόμματος Δανειοληπτών, εξασφαλίστηκε υπό μορφή χορηγίας το ποσό συμμετοχής του κόμματος στις Ευρωεκλογές του 2019.

Ευχαριστούμε τόσο τα στελέχη του Ελληνοαμερικανικού Συνδέσμου στις ΗΠΑ για τη στήριξή τους, όσο και τον Πρόεδρο των ΗΠΑ Trump για την αμέριστη βοήθεια που παρέχει στους Έλληνες ομογενείς για την προώθηση των συμφερόντων της Ελλάδας.

Από το Γραφείο Τύπου

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page