top of page

5 Χρόνια Γιόρτασε το Γραφείο Δανειοληπτών στην Καρδίτσα


Πιστοποιώντας για μια ακόμα φορά τη δυναμική παρουσία του σε όλη την Ελλάδα, το γραφείο του πολιτικού φορέα Δανειοληπτών - Ταυτότητα Κεντρώων γιόρτασε την 5χρονη παρουσία του στην όμορφη Καρδίτσα.

Η Καρδίτσα είναι κι αυτή από τις πόλεις που οδηγήθηκαν στην αποβιομηχάνιση και στην ανεργία προς όφελος των τραπεζιτών και των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, που εδώ και δεκαετίες κυβερνώντας με πλαστές πλειοψηφίες τις οποίες εξασφάλιζαν με εκλογικούς νόμους κομμένους και ραμμένους στα μέτρα της δικής τους ελίτ.

Τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά της Καρδίτσας θα δώσουν κι αυτά την απάντησή τους, όταν έρθει η στιγμή της κάλπης δίνοντας δύναμη και εκπροσώπηση των Δανειοληπτών στη Βουλή.

Για να γίνει πραγματικότητα ο κύριος στόχος του πρώτου και μοναδικού πατριωτικού κόμματος λόμπι που ανέδειξε η Ελληνική Ιστορία: η οριστική διαγραφή του πλαστού και κατασκευασμένου υπερχρέους των Ελλήνων στο διεθνές καρτέλ των Τραπεζών.

Στην πάνω φωτογραφία ο Πρόεδρος των "Δανειοληπτών" Γιώργος Μπαρτζώκης με τοπικά στελέχη μας στα γραφεία της Καρδίτσας και κάτω δεξιά το Γραφείο μας στην Καρδίτσα.


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page